Ergotherapie Totaal Anders – Fysiotherapie Schiedam-West – Schiedam

Fysiotherapie Schiedam-West

Fysiotherapie Schiedam-West is een moderne goed uitgeruste praktijk voor fysiotherapie, shockwavetherapie en fysiofitness (bereikbaar met traplift).

U kunt op onze site informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en bestellingen doen in onze webshop.

De laatste nieuwtjes vindt u onder het kopje actueel.

Ergotherapie Totaal Anders

Ik ben ergotherapeut Janine Lachman. Op de donderdagochtend ben ik aanwezig bij fysiotherapie- Schiedam West.
Ervaart u problemen bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten door een ziekte, aandoening, of ouderdom? De ergotherapeut helpt u activiteiten weer zelfstandig uit te laten voeren.
Ergotherapeuten helpen mensen die door een ziekte, aandoening, of ouderdom problemen ervaren in de uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Ergotherapie richt zich niet op de ziekte of de aandoening, maar op de praktische gevolgen. Ergotherapeuten zoeken met de cliënt naar oplossingen zodat de cliënt weer zelfstandig activiteiten kan uitvoeren die op dat moment minder of helemaal niet uitvoerbaar zijn.
De ergotherapeut komt regelmatig aan huis. Dit omdat cliënten juist hier moeilijkheden ervaren en hulpvragen hebben. Op deze manier kunnen deze hulpvragen effectief aangepakt worden.
Ergotherapie zit in de basisverzekering. Men heeft recht op 10 uur ergotherapie per kalenderjaar. Als u vragen hebt kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06-49229348 of dinsdagochtend binnenlopen in de praktijk voor een afspraak. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in de verpleeghuiszorg, verzorgingshuis en eerstelijns.

E: info@ergotherapietotaalanders.nl
W: www.ergotherapietotaalanders.nl

Specialisatie

Reuma, Chronische pijn- en vermoeidheidsklachten, ouderen, niet aangeboren hersenletsel (NAH) zoals een beroerte, dementie, decubitus, valpreventie, steunkousen, adviezen na afloop van een ziekenhuisopname of revalidatietraject.

Aanwezig:

Donderdagochtend van 08:30 t/m 12:00.