Kwaliteit – Fysiotherapie Schiedam-West – Schiedam

Fysiotherapie Schiedam-West

Fysiotherapie Schiedam-West is een moderne goed uitgeruste praktijk voor fysiotherapie, shockwavetherapie en fysiofitness (bereikbaar met traplift).

U kunt op onze site informatie krijgen over onze praktijk, behandelmethoden, nieuws en bestellingen doen in onze webshop.

De laatste nieuwtjes vindt u onder het kopje actueel.

Kwaliteit

Fysiotherapie Schiedam-West  biedt zorg die voldoet aan hoge kwaliteitsnormen. De zorg is klantgericht en wordt constant geëvalueerd en verbeterd. Evalueren doen we samen met individuele patiënten tijdens de behandeling, maar bijvoorbeeld ook door het uitvoeren van een  tevredenheidsonderzoek. Zorg en dienstverlening worden zoveel mogelijk afgestemd op de wensen en specifieke problemen van patiënten.Wij zien de patiënt als een actieve deelnemer in de diagnostiek, de behandeling én in het continu verbeteren van de kwaliteit.

Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn geregistreerd in:

  • Het BIG-register. Om in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) opgenomen te worden, moet een diploma van de studie fysiotherapie overhandigd worden. De titel fysiotherapie is wettelijk beschermd en mag niet zomaar door iedereen gebruikt worden.
  • Het Centraal Kwaliteitsregister van het KNGF. Opname in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie) houdt in:
    – Na-en bijscholing volgen
    – Gebruiken van richtlijnen
    – Aangesloten zijn bij Landelijke Klachtenregeling